pondělí 20. června 2016

Kavárenské putování č. 2: Mafimama Café

Ahoj čtenáři, 
vítejte u mého druhého kavárenského putování, doufám, že se bude líbit.

Tuto kavárnu jsme našly s kamarádkou náhodou, když jsme si řekly, že vystoupíme na "Míráku" a někam dojdem. Našly jsme tuto skvěle vypadající, ač prázdnou kavárnu. Píšou, že jejich název vznikl spojením čtyř jmen z jejich domácnosti (včetně dvou kočiček). Bohužel si nepamatuji jakých, tak Vám to nemůžu říct.



Kavárna Mafimama je na první pohled velmi útulná a nenápadná.  Její prostor je malý, a na oknech jsou nalepená loga s názvem kavárny. Když jsme šly okolo, málem jsme ji přehlédly.

Vzhled kavárny vzadu doplňují fotografie a v přední části jsou na poličkách obrázky a sochy kočiček. Stoly jsou žluté a krásně ladí s křesílky, která jsou potažená "patchworkovou" látkou.Ačkoli by to na první pohled vypadalo, že židle jsou každá jiná, krásně se doplňují.  Seděly jsme naproti baru, který je z šedého kamene a desku má dřevěnou. Stěna za barem je potřená speciální černou barvou, která funguje poté jako školní tabule - dá se na ní psát, a tak tam je hezké a přehledné menu.

Obsluha kavárny je milá, rád nám poradila, byla trpělivá a usměvavá. Byly jsme tam v tu chvíli jediné, a tak nechvátal s přípravou naší objednávky a nám to ani nevadilo - hodnotily jsme prostory kavárny. Menu, které je jak napsané za barem tak je položené na každém stole, je velmi obsáhlé a rozmanité. Najdete tam kávu, čaje, různé typy limonád, nealkoholické nápoje a i alkoholické, dokonce i bubble tea Bubble Joy, občerstvení a smoothie, které jsme si daly my. Bylo nám přineseno ve velké "zavařovačce" s brčkem a už na první pohled bylo velmi husté. Vzhledem k tomu, že jsem předtím měla oběd a kávu tak mi půllitrové smoothie dělalo celkem problémy, ale bylo velmi dobré. Určitě zde mají i výbornou kávu. Tuto kavárnu Vám doporučuji, je příjemná a tak akorát na nějaká sezení s kamarády, šla bych tam i na obchodní schůzku, pokud by nebyla nějak extra formální.





0 komentářů:

Okomentovat